Skip to main content

Construïm Valor a l’interior de Castelló

By junio 6th, 2022Blog

Aquest curs 2021-22 en una nova etapa de desenvolupament del projecte portem Construeix Valors a l’interior de la provincia de Castelló. Comptem amb la participació de 9 centres educatius distribuits a les comarques dels Ports, l’Alt Maestrat i el Baix Maestrat. Els centres escolars en els quals es durà a terme el porjecte són:

  • CEIP Felicinda Collell (Cálig)
  • CEIP Lluis Tena (Sant Jordi)
  • CEIP Mare de Deu de la Vallivana (Morella)
  • CEIP Don Blasco de Alagón (Vilafranca del Cid)
  • CRA Celumbres (Cinctorres)
  • CRA Els Ports (Forcall)
  • CEIP Joan de Brusca (Albocásser)
  • CEIP La Moreria (Les Coves deVinromá)
  • CRA L’Ullastre (La Salzadella)

Durant el transcurs del projecte cada col·legi tractarà un cicle productiu podent centrar-se aquests en la producció de la roba, l’alimentació o els aparells electrònics. Una vegada treballat algun d’aquests tres cicles finalitzem el projecte amb una sessió sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) on reflexionem i busquem solucions a les problemàtiques causades pels nostres consums. Tot això mitjançant la construcció de maquetes amb material de Lego on l’alumnat reflecteix les temàtiques tractades a l’aula.

Alejandro Martí Ribés
Técnic de EpD Medicusmundi Mediterrània